Nedsat pris! Åndelige højdepunkter: i store mænd og kvinders liv Forstør
Kategorier / sektioner:

Åndelige højdepunkter: i store mænd og kvinders liv (Bog, Paperback)

Af: Piero Ferrucci

Forlag: Kentaur
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 363
Dato for udgivelse: 1-12-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Oversætter: Bent Christensen
ISBN-13: 9788792252005
Produkt type: Bog
Originaltitel: Inevitable Grace
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

297,15 kr

-17%

Vejl. pris: 358,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad er menneskets højeste potentialer, og hvem har udtrykt dem? Hvad sætter virkeligt kreative og højtudviklede mennesker i stand til at udføre det de gør? Hvad kan vi lære af dem, som kan omsættes i vores eget liv? Åndelige højdepunkter i store mænd og kvinders liv giver svar på disse spørgsmål i denne fascinerende udforskning af højere bevidsthedstilstande hos nogle af menneskehedens største begavelser.
Åndelige højdepunkter i store mænd og kvinders liv giver svar på disse spørgsmål i denne fascinerende udforskning af højere bevidsthedstilstande hos nogle af menneskehedens største begavelser. Den verdenskendte forfatter, Dr. Piero Ferrucci, har studeret over femhundrede af vore største kunstnere, videnskabsmænd, hellige, filosoffer, undervisere, mystikere, handlingens mænd og kvinder, pionerer, politiske ledere, skuespillere og idrætsfolk.
Det er blevet til en utroligt livsbekræftende og til tider ærefrygtindgydende fortælling om nogle af de store øjeblikke, som ikke blot formede disse mennesker, men også vores kultur.
Bogen er dog langt mere end en biografisk beskrivelse; den er også en inspirerende fortælling om, hvorledes vi selv kan gå den vej, som disse store mennesker så indlysende befandt sig på. Ferrucci har fundet syv veje,som hver især fører til realiseringen af vore allerhøjeste menneskelige muligheder, og som hver især tilbyder metoder til transformation og giver overblik over alle tiders største rejse - rejsen til vores inderste Selv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Åndelige højdepunkter: i store mænd og kvinders liv

Åndelige højdepunkter: i store mænd og kvinders liv