Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Året vender (Bog, Hæftet)

Af: Klaus Rifbjerg

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 70
Dato for udgivelse: 8-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788779735989
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

136,95 kr

-17%

Vejl. pris: 165,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året vender, men i hvilken retning? Ingen ved hvordan.
Klaus Rifbjerg skriver: »Pessimisten vil sige, at det vender ad helvede til, andre - mere optimistiske - vil påstå, at der er tale om en overgang og at det hele ender (vender) godt . Klaus Rifbjerg tillader sig at tro på fremskridtet og livets forandring til det bedre ved fornuftens hjælp. Og godheden og hjælpsomheden og høfligheden. Selv om han ikke altid kan være god og høflig. Han har sin galde, sin skarphed - sensibel, utildækket, uforudsigelig og frem for alt konkret.«
Januar 2013.  Klaus Rifbjerg visker det gamle år af sig og gør sig klar til at tage fat på et nyt. Enkelt, klart og skarpt skriver han her om de emner, der melder sig, mens tiden går i en kort periode i hans personlige liv og i Danmarks og verdens historie - de store forandringer, de stille katastrofer, og det der knap nok er i sin vorden.   En vinter lang passerer med alt, hvad den har at byde på. Klaus Rifbjerg lægger øret til - nedstemmes, opstemmes - og skriver om det hele, underlagt en meteorologi, der både omfatter den uden for vinduet og indenfor.
Emnerne danner en bred vifte: politik, kunst, det personlige, vejret, alderen, hjertets viden, mandens hemmelighed, kønnet og kønnene, den satans tro, fortid og nutid, fortryllelse, forførelse, forbandelse, Hitler-fascinationen, Walter Benjamin, statsministeren, hestekød, medier, erindring og vemod.
Klaus Rifbjerg, f. 1931. Den mest synlige og produktive danske forfatter. Mere end hundrede udgivelser i alle genrer - lyrik, romaner, noveller, dramatik og essays - er det blevet til siden hans debut i 1956. Hans seneste udgivelser er romanen Nøleren (2012) og novellesamlingen Intet sikker abnormt (2013).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Året vender

Året vender