Nedsat pris! ÅARHUUS
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

ÅARHUUS (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Lasse Krog Møller

Forlag: forlaget *[asterisk]
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792733627
Udgave: 1. (15-05-2019)
Oplag: 1. (15-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 192
Omslagsgrafiker: Lasse Krog Møller
Illustrator: Lasse Krog Møller
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tænk om Aarhus havde haft et rådhus i 28 etager og en sekssporet hovedgade, der løb gennem hele den gamle bykerne; en højbane langs havnen og et mægtigt shoppingcenter i Latinerkvarteret, eller at kunstmuseet ARoS var tegnet af Per Kirkeby. Sådan kunne tingene have artet sig.  


Bogen Åarhuus er udformet som en rejseguide til et imaginært Aarhus. Til skitserede monumenter, kunstudsmykninger, arkitektur og bystrukturer, der nærved og næsten fik plads i byen, og som ville have gjort den til et andet sted.  


Byer er i konstant fysisk forandring, og måske ændrer de navn eller stavemåde over tid, hvilket også gælder Aarhus. Men ét er de faktiske forandringer i byrummet, noget andet er de utallige planer og idéer, der af forskellige grunde aldrig blev til virkelighed.  


Med inspiration i opdagelsesrejsen som fænomen har billedkunstner Lasse Krog Møller tidligere undersøgt specifikke geografiske steder som Vanløse, Hellerup og Aalborg gennem udstillingsprojekter og kunstnerbøger. Denne gang går turen til Aarhus, eller rettere det imaginære Åarhuus.  


Via tekst og illustrationer tages læseren med på en vandring gennem byen, som den kunne have set ud, hvis mange af de store byplaner og byggeprojekter, der gennem tiden har været på tegnebrættet, rent faktisk var blevet realiseret. Fremskridtstro og utopier synes aldrig at have manglet i Jyllands hovedstad.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

ÅARHUUS

ÅARHUUS