Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Abacus på opdagelse: lærervejledning, Lærervejledning (Bog, Hardback)

Forlag: Matematik
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Abacus i matematikkens univers
Sideantal: 162
Dato for udgivelse: 24-8-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Connie Nielsen, Elisabeth Tang
Redaktion: Marikka Andreasen, Gert B. Nielsen
Medforfattere: Connie Nielsen, Elisabeth Tang
ISBN-13: 9788792637901
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

612,55 kr

-1%

Vejl. pris: 618,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lærervejledningen indledes med nogle generelle sider, hvor materialet præsenteres. Derefter er der beskrivelser af de enkelte temaer. Hvert tema indledes med mange forskellige aktiviteter, der er praktiske og undersøgende. Mange af dem foregår uden for klasselokalet. Her er der også indlagt en hel del bevægelsesaktiviteter. Der er forslag til forskellige differentieringsmuligheder, så det på den måde ofte vil være muligt, at alle elever arbejder med den samme aktivitet på samme tid, men på forskellige niveauer. Bagerst i Lærervejledningen er der en række bilag, som er klargjort til kopiering. Disse bilag letter og støtter arbejdet for eleverne, og flere af dem vil kunne bruges mange gange til forskellige opgaver. Der er også en del spil, som dels er generelle, dels lægger sig op ad de enkelte temaer. Nogle af dem træner talbehandling og hovedregning, andre tager udgangspunkt i geometri. Fælles for dem er, at de, samtidig med at de træner eleverne i forskellige faglige områder, også træner strategi og ræsonnement for eksempel i forbindelse med chancebegrebet.
Materialet til fjerde og femte klasse består af syv digitale temaer i ABACUS i Matematikkens Verden og tilsvarende syv analoge temaer, begge med tilhørende lærervejledninger. Materialerne understøttes af digitale læringsobjekter, Faglige Emner. Læringsobjekterne behandler stofområder hentet i Fælles Mål for faget matematik på 4. -6. årgange.
Eksemplarfremstilling elektronisk eller papirkopier/prints til undervisningsbrug er kun tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node indenfor de rammer, der er nævnte i aftalen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Abacus på opdagelse: lærervejledning, Lærervejledning

Abacus på opdagelse: lærervejledning, Lærervejledning