Nedsat pris! Aben på skulderen Forstør
Kategorier / sektioner:

Aben på skulderen (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Vaupel

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
Dato for udgivelse: 21-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771905403
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Fotograf: Suste Bonnén
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
86,65 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Aben på skulderen handler om livets og kærlighedens dilemmaer. Skagen-drengen Victor finder sin far, som aldrig har anerkendt faderskabet, og hævner sig på djævelsk vis. Men skæbnen kaster Nina, en gammel gymnasiekæreste, ind i hans liv igen, og hendes fordringer får ham til at tvivle på, om han har ret til at tage livtag med retfærdigheden. Om han har han lov til at hævne sig uden skelen til etik og moral, og om han ikke har en forpligtelse til at bruge de talenter, han har fået i stedet for at forspilde sit liv på hævnens enøjede sti.             
Uddrag af bogen  
"Som femtenårig besluttede jeg at hævne min mors for-spildte liv . og min fattige barndom. Min far ville aldrig vide af mig og knuste min mor med sin ligegyldighed. Jeg tog navneforandring, naivt ja, men virkningsfuldt for min nye identitet. Victor, sejrherren, med det ene mål: at knuse min far uden smålige hensyn til etikkens love." Nina sidder ret op i sofaen med åben mund. Lytter tavst. Det kan han godt lide. "Det var en smal sag at finde frem til ham, og allerede i gymnasiet begyndte jeg at nærlæse alt i aviserne, der vedrørte ham og hans firma. Fandt også ud af, hvor han boede, hvem han var gift med, hvor hans eneste datter gik i skole . ja . Jeg skrev alt ned i en dagbog, jeg kaldte ´Hævnens time´. Barnligt, ikke?" 
Om forfatteren 
Kirsten Vaupel (f. 1944) er uddannet operasanger fra Konservatorium der Stadt Wien og har bl.a. været tilknyttet Den Jyske Opera i 15 år. Hun har optrådt i store dele af Europa, medvirket i Ingmar Bergmans filmatisering af Tryllefløjten samt i adskillige radio- og tv-udsendelser. Kirsten Vaupel er også med i Swing Sisterssammen med Lise-Lotte Norup og Kirsten Siggaard. Hun debuterede som romanforfatter i 2012 med Forellekvintetten, og i 2014 udkom hendes anden roman, Dønningerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aben på skulderen

Aben på skulderen