Nedsat pris! Abrikosfrø - Kræftbehandling med vitamin B17?: Ancient Medicine Den moderne farmaceutiske industri skjuler sig
Kategorier / sektioner:

Abrikosfrø - Kræftbehandling med vitamin B17?: Ancient Medicine Den moderne farmaceutiske industri skjuler sig (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Marcus D. Adams

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743003328
Udgave: 1. (17-09-2018)
Oplag: 1. (18-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 56
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
124,50 kr
64,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kræft er et stadigt voksende problem, der stjæler liv over hele verden med en alarmerende hastighed. En rapport fra Verdenssundhedsorganisationen erklærede, at der hvert år kun rapporteres 1,6 millioner nye tilfælde i USA alene, og at over 600.000 vil dø af sygdommen. Desværre er kræft ikke kun en ting eller en sygdom, det er en paraplybetegnelse, der indkapsler enhver tilstand, hvor unormale celler vokser ved en unormal hastighed. I øjeblikket kan hvert organ og system i kroppen angribes af en eller anden form for kræft, hvoraf nogle kan sprede sig til andre områder af kroppen eller endda i selve blodet. Medicinsk videnskab arbejder rasende for at finde en kur, udforske veje både moderne og uklare. Naturmedicin har også udlånt en hånd i søgningen, kigget på botemidler og retsmidler, der præsenteres for os i dag og dem fra den fjerne fortid.
Vitamin B-17 er et halv-naturligt, halvmands fremstillet stof kendt som Laetril. Fremstillet af rå nødder og pipperne på mange frugter som abrikos, har dette amygdalin et enzym, der interagerer i kroppen og inden for kræftceller, der aktivt bekæmper invadererne. Kemi virker i laboratoriet og i kroppen, og disse forbindelser kan sammen med en sund kost og ordentlig lægebehandling banke vejen for kræftbehandlinger - og endda en kur.
Denne vejledning forklarer, hvordan Vitamin B-17 værker, hvordan at indarbejde det i din kost, fordele og mulige ulemper samt behandle almindelige spørgsmål eller bekymringer. Hvis du, eller nogen du kender, lider de ødelæggende virkninger af kræft, du skylder dig selv at læse denne bog i dag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Abrikosfrø - Kræftbehandling med vitamin B17?: Ancient Medicine Den moderne farmaceutiske industri skjuler sig

Abrikosfrø - Kræftbehandling med vitamin B17?: Ancient Medicine Den moderne farmaceutiske industri skjuler sig