Nedsat pris! ACT - spørgsmål & svar: Terapeutens guide til 150 typiske udfordringer i Acceptance & Commitment Therapy
Kategorier / sektioner:

ACT - spørgsmål & svar: Terapeutens guide til 150 typiske udfordringer i Acceptance & Commitment Therapy (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Russ Harris

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771586800
Udgave: 1. (27-05-2019)
Oplag: 1. (27-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 324
Originaltitel: ACT - Questions & Answers
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Forord af': Ole Taggaard Nielsen
Oversætter: Sebastian Loro Giese
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det terapeutiske arbejde med Acceptance & Commitment Theraphy (ACT) kan ofte være sværere, end det ser ud til. Nogle gange fungerer det godt og bidrager til, at klienten hurtigt ændrer adfærd og opnår større psykologisk fleksibilitet. Andre gange kan det vise sig at være langt mere udfordrende, og tvivl, usikkerhed og spørgsmål melder sig.
ACT – SPØRGSMÅL & SVAR er skrevet af den internationalt anerkendte specialist og ACT-træner Russ Harris. På baggrund af hans omfattende viden om og erfaring med ACT giver han svar på 150 af de mest relevante og tilbagevendende spørgsmål om anvendelsen af ACT-terapi. Heriblandt effektive strategier til at opklare misforståelser om mindfulness og accept, til at håndtere tilbageholdende eller umotiverede klienter og til at overkomme de barrierer, der kan være i værdiafklaringen.
I bogen præsenterer forfatteren desuden for første gang sin nye model og ramme for ACT-terapi – valgpunktsmodellen – og de mange kreative måder, modellen kan anvendes på. Uanset, om du er erfaren eller ny i arbejdet med ACT, vil denne praktiske guide give dig ny viden og redskaber til at løse konkrete udfordringer i terapien og bidrage til, at dine klienter opnår vedvarende forandringer i livet.
RUSS HARRIS er læge, terapeut og internationalt anerkendt underviser i acceptance and commitment therapy (ACT). Russ Harris har undervist tusindvis af ACT-behandlere over hele verden og har skrevet mange bøger om ACT, hvoraf de fleste er oversat til dansk. Heriblandt ACT - Teori og praksis, Når virkeligheden slår hårdt og den internationale bestseller Lykkefælden. Han bor i Melbourne i Australien, hvor han også praktiserer til daglig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

ACT - spørgsmål & svar: Terapeutens guide til 150 typiske udfordringer i Acceptance & Commitment Therapy

ACT - spørgsmål & svar: Terapeutens guide til 150 typiske udfordringer i Acceptance & Commitment Therapy