Nedsat pris! Ada Goth og fuldmånefesten Forstør
Kategorier / sektioner:

Ada Goth og fuldmånefesten (Bog, Hardback)

Af: Chris Riddell

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 212
Dato for udgivelse: 3-2-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Randi Bjerre Høfring
ISBN-13: 9788740612813
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Goth girl and the fete worse than death
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En grusom bagedyst og en bjørn i et skab. Ada Goth og hendes fantastiske verden er tilbage!
Gysgruelig Gods står på den anden ende; forberedelserne til Fuldmånefesten er i fuld gang! Blandt andet ankommer kendte kokke som Mette Blomsterbær og Gordon Ramsløg til godset for at deltage i Den Store Gysgruelige Bagedyst, men ikke alle har rent mel i posen, især ikke godsets indendørsskytte, Maltravers .
Samtidig har nogen friet til Adas kammerpige, Marylebone, men Marylebone gemmer på en dunkel hemmelighed allerbagerst i klædeskabet. Midt i al virakken lader det til, at alle, selv Adas far, der er på bogturné, har glemt, at Adas fødselsdag er lige om hjørnet. Heldigvis har Ada sine gode venner i Loftsklubben, men kan hun egentlig regne med dem?
Ada Goth og Fuldmånefesten er andet bind i Chris Riddells populære serie om pigen Ada, der lever i en mystisk, gotisk og fantastisk verden af genfærd, fabeldyr og fraværende fædre på det dystre og spændende Gysgruelig Gods.
Chris Riddell er en britisk tegner og børnebogsforfatter. I Danmark er han kendt for bogen Ottoline og den gule kat og sine illustrationer til for eksempel Neil Gaimans Nobody og Søvn og torne. I sit hjemland arbejder Chris Riddell også som satiretegner for The Observer. Hans elegante sort-hvide stregtegninger er blevet kaldt en smuk kombination af nutidens tegneserie og fordums art nouveau.
For Ada Goth og musens genfærd, den første bog i serien, vandt Chris Riddell den prestigefyldte Costa Book Award for bedste britiske børnebog i 2013.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ada Goth og fuldmånefesten

Ada Goth og fuldmånefesten