Nedsat pris! Adfærdsproblemer i psykiatrien Forstør
Kategorier / sektioner:

Adfærdsproblemer i psykiatrien (Bog, Hæftet)

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 22-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Bo Hejlskov Elvén, Sophie Abild
ISBN-13: 9788771582154
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

242,75 kr

-13%

Vejl. pris: 279,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hverdagen på mange psykiatriske afdelinger og socialpsykiatriske bosteder er præget af magtesløshed, uro og konflikter. Personalet bruger meget tid på at håndtere konfliktsituationer med patienter og beboere, så alle på afdelingen eller bostedet kan have et velfungerende og værdigt liv - og en tryg og rolig hverdag.
Denne praktiske guide viser, hvordan personalet kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i psykiatrien. Bogens 11 grundprincipper giver viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som personale løser dem i hverdagen - trin for trin - og minimerer magtanvendelsen.  
Bogen opfordrer alle faggrupper i psykiatrien til at tage ansvar for problemer og konflikter, der står i vejen for det professionelle arbejde og psykiatribrugernes trivsel og tryghed. 
Adfærdsproblemer i psykiatrien henvender sig til alle faggrupper i psykiatrien, både hospitalspsykiatrien, distriktspsykiatrien,socialpsykiatrien, psykiatriske bosteder og lignende. Dvs. alle, der arbejder med mennesker med psykisk sygdom - sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk på området. Pårørende kan også have glæde af at læse med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Adfærdsproblemer i psykiatrien

Adfærdsproblemer i psykiatrien