Nedsat pris! Simpelthen Samuel
Kategorier / sektioner:

Simpelthen Samuel (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Tommi Musturi

Forlag: Forlæns
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791611667
Udgave: 1. (15-09-2016)
Oplag: 1. (15-09-2016)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 160
Originaltitel: Suurin Piirtein Samuel
Omslagsillustrator: Tommi Musturi
Oversætter: Torben Hansen
Illustrator: Tommi Musturi
Originalsprog: Finsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

★★★★★★ 

- Berlingske   


★★★★★ 

- Fyens Stiftstidende   


"Samuel er for folk med øjne og udsyn. Som god vin og landskaber, og anden kultur, så skal man være modnet. Ikke moden, men modnet." 

- Serieland.dk (fem bobler)   


Figuren Samuel er hovedpersonen i de to ordløse grafiske romaner, Vandretur med Samuel og Simpelthen Samuel, der begge kredser om temaer som ensomhed, fremmedgørelse og frihed. Samuel er en bleg, spøgelsesagtig tegneseriefigur, som går på eventyr i en farverig fantasiverden. Han er en dagligdags helt, næsten usynlig for sine omgivelser, og han kommenterer verden med sine ejendommelige handlinger. Samuel er samtidig det stærkeste og svageste væsen i verden. De højeste bjerge er ingen hindring for ham, men på den anden side, kan man også være depri på den smukkeste dag. Musturis tegneserier beskriver eksistensen gennem hverdagens små detaljer – hvad betyder “hjem”, og hvilke ingredienser består “venskab” af?    


Hovedpersonen vandrer gennem forskellige landskaber og på samme tid gennem forskellige stemninger og tanker. Samuels verden er fuld af ensomhed, men også altid med den samme mængde varme, tro og en drøm om frihed. Simpelthen Samuel udkommer samtidig i 9 lande, og Forlæns udsender i samme ombæring forgængeren Vandretur med Samuel, der ikke tidligere har været tilgængelig i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Simpelthen Samuel

Simpelthen Samuel