Nedsat pris! Ægte elverkvinder har grimme huller i ryggen
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Ægte elverkvinder har grimme huller i ryggen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Emma Elver Wolff

Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793927490
Udgave: 1. (19-05-2020)
Oplag: 1. (19-05-2020)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 158
Omslagsillustrator: Nushan R
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De kom alle for at høre kålormens historier. Hans smukke askebrune hår er stramt sat op i en hestehale, som får ham til at se ældre og mere alvorlig ud, end han egentlig er. Når han tager det ned, falder det som et skinnende hav af små træstammer og snoede grene. Det giver liv til ham og hans historier, imens han tager fortællerkappen på, som er mørkeblå med sølvfarvede stjerner ...


Emma Elver Wolff tager læseren med på en gribende og tankevækkende rejse ind i en ung kvindes tankestrøm. Noveller fyldt med refleksion, fortvivlelse, angst og en fortælleglæde, som lyser op, når mørket trænger sig allermest på.


Om forfatteren 

Emma Elver Wolff Jespersen (f. 1992) er kunstner, performer, pisse arbejdsløs, skør, sigøjnernomade og forfatter til denne novellesamling. 


Efter kronikker i Weekendavisen og Information, samt et virke som klummeskribent for Politiken, begyndte hun at skrive novellesamlingen ”Ægte Elverkvinder Har Grimme Huller i Ryggen”.


Bogen er et tragikomisk, selvironisk, ærligt og kærligt sammensurium af noveller fra det virkelige og vilde liv, godt krydret med hvide løgne og ægte hændelser, for så smager det hele bare lidt bedre.

Anmeldelser (0)