Nedsat pris! Ægte tæpper: knyttet med kærlighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Ægte tæpper: knyttet med kærlighed (Bog, Hardback)

Af: Martin Munkholm

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 263
Dato for udgivelse: 25-2-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788792746849
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ægte tæpper er atter på vej til at gøre deres indtog i de danske hjem. Den danske boligstil er ved at tage en ny drejning, hvori tæpperne er en naturlig del. Vi vil have hygge, varme og personlighed ind i vores hjem. Vi vil have noget autentisk og ikke mindst noget unikt og en behagelig akustik. Bogen "Ægte Tæpper - knyttet med kærlighed" er en levende og let forståelig fortælling om, og forklaring på, hvad et ægte tæppe er, og hvad der ligger bag dets tilblivelse.
Danskerne er et tæppeelskende folk. Vi køber 8 gange så mange ægte tæpper som gennemsnits europæreren. Vi køber nemlig 8 procent af de persiske tæpper, der kommer til Europa, selvom vi kun repræsenterer 1 procent af den europæiske befolkning. Bogen er interessant for enhver, som interesserer sig for boligindretning, design, kunsthåndværk og naturligvis ægte tæpper. Læseren bliver, på et let forståeligt sprog, informeret om de ægte tæppers historie. Bogen beskriver de aktuelle produktionsmetoder kontra de gamle, og den informerer om det aktuelle tæppemarked. Men bogen indeholder også levende fortællinger om exceptionelle handler til millioner af dollars, tilblivelsen af verdens største tæppe på mere end 5.600m2, og ikke mindst familiens og forfatterens egne oplevelser ude hos nomaderne og i landsbyerne langt ude på landet i Iran.
Bogen er interessant for enhver, som ejer ægte tæpper eller som påtænker at anskaffe sig et eksemplar af dette fantastiske kunsthåndværk. Den er informativ, og kan ruste potentielle tæppekøbere til at undgå mange af de ellers så oplagte faldgruber på tæppemarkedet. Bogen indeholder desuden en DVD-film med dokumentarfilmen "Tæppehandleren" fra dk4 samt en DVD-film om tilblivelsen af verdens største tæppe.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ægte tæpper: knyttet med kærlighed

Ægte tæpper: knyttet med kærlighed