Nedsat pris! Ægte tæpper: Knyttet med kærlighed
Kategorier / sektioner:

Ægte tæpper: Knyttet med kærlighed (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Martin Munkholm

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792746849
Udgave: 1. (26-02-2016)
Oplag: 1. (26-02-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hardback
Sideantal: 268
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen fortæller dels om den historiske og kulturelle baggrund for tæppehåndværket, dels om mønstre, teknikker og kvaliteter i håndknyttede tæpper, først og fremmest fra Iran. Med et væld af billeder og stor fortællelyst guider forfatteren, Martin Munkholm, læseren gennem landets provinser til vidt forskellige traditioner og tæppekulturer. Læseren kommer med på indkøbsture hos nomaderne, bliver vist rundt i tæppevaskerierne og får en grundig indføring i ligheder og forskelligheder mellem tæpper fra de forskellige dele af landet. Desuden er der en introduktion til, hvilken symbolsk betydning tæppernes mønstre kan have.    


To meget anerkendte iranske eksperter er gæsteskribenter i bogen. De fortæller om verdens dyreste tæpper og om et ægte, håndknyttet tæppe på størrelse med en fodboldbane – det største, der nogensinde er knyttet. Herudover indeholder bogen også en række gode tips til, hvad man bør være opmærksom på, når man går på tæppeindkøb, samt praktiske råd om, hvordan man behandler og bevarer sit tæppe.


Om forfatteren

Martin Munkholm har en livslang passion og ekspertise inden for ægte tæppekunst. Han er udlært tæppehandler, har erfaring fra utallige rejser til Iran, har undervist på universitetsniveau i Iran, holder foredrag og har bidraget med sin viden på dansk tv. Martin Munkholm er desuden siden 2009 formand for Brancheforeningen for Orientalske Tæpper.    

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ægte tæpper: Knyttet med kærlighed

Ægte tæpper: Knyttet med kærlighed