Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Ægteskabet i Guds billede: hvad nu, hvis Guds formål med ægteskabet er at gøre os hellige, mere end at gøre os lykkelige (Bog, Hæftet)

Af: Gary Thomas

Forlag: Mediacellen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 322
Dato for udgivelse: 1-9-2013
Udgivelse: 2013.
Oversætter: Inge Lis Meyer
ISBN-13: 9788792090300
Produkt type: Bog
Originaltitel: Sacred marriage
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

250,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gary Thomas' Ægteskabet i Guds billede har opnået status som en moderne klassiker. Dens unikke og inspirerende syn på ægteskabet som en åndelig disciplin har sat sit præg på velkendte kirkeledere, populære undervisere og tusindvis af læsere over hele jorden.
Ægteskabet i Guds billede handler ikke om, hvordan du kan opbygge et bedre ægteskab – den viser, hvordan dit ægteskab kan hjælpe dig til at få et dybere forhold til Gud. Alt vedrørende dit ægteskab - lige fra dét at praktisere tilgivelse til elskovens ekstase, til den historie, du og din ægtefælle sammen skaber - er fyldt med muligheder for at opdage og åbenbare Kristi karakter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ægteskabet i Guds billede: hvad nu, hvis Guds formål med ægteskabet er at gøre os hellige, mere end at gøre os lykkelige

Ægteskabet i Guds billede: hvad nu, hvis Guds formål med ægteskabet er at gøre os hellige, mere end at gøre os lykkelige