Ærkeenglene: Samaritanernes celle Forstør
Kategorier / sektioner:

Ærkeenglene: Samaritanernes celle

Af: Flemming Eskildsen

Forlag: Repulse Publishing
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 29-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740954319
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

166,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Politikommissær Martin Brand er forholdsvis ny i stillingen, som leder af en mindre afdeling under PET, der efterforsker i international terrorisme.
En dag får han en opringning fra hans øverste chef. Et retsmøde er endt i nedskydningen af den hovedtiltalte serbiske narkogangster, Nico Ratkovic´, og flere af hans bandemedlemmer, som blev anholdt af Martin Brand otte måneder tidligere, for indsmugling af en stor mængde kokain, da han arbejdede i politiets narkosektion.
Martin og hans team bliver bedt om at tage del i efterforskningen, der hurtigt viser sig at have international karakter, da flere europæiske lande og USA, på samme tidspunkt, bliver ramt af den samme form for terror som i Danmark.
Kort inde i efterforskningen står det klart, at en gruppe professionelle mordere er i gang med at nedbryde det internationale narkomiljø og at den danske del af efterforskningen skal drejes hen mod landets eliteenheder, forsvarets og politiets, for at finde drabsmændene.
Samtidig med efterforskningen, bliver Martin mindet om og konfronteret med, sin fortid i narkoafdelingen, om misbrug, og kærligheden han prøver at samle op igen, den han har tabt til narkoen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ærkeenglene: Samaritanernes celle

Ærkeenglene: Samaritanernes celle