Nedsat pris! Af lys er du kommet og der skal du blive Forstør
Kategorier / sektioner:

Af lys er du kommet og der skal du blive (Bog, Paperback)

Af: Guri L. Petersen

Forlag: Sphinx
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 175
Dato for udgivelse: 8-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Illustrator: Charlotte Bigler
ISBN-13: 9788777593475
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

240,65 kr

-17%

Vejl. pris: 289,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne bog er en invitation til dig om at foretage en rejse. En rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at opdage DIG. Din historie, dit liv og det, du går og tumler med lige nu, er det, bogen handler om.
Mediet og clairvoyanten Guri Lundberg Petersen er din rejseguide, der gavmildt øser ud af sine erfaringer både fra sin egen helt private rejse og fra sine klienters.
Guri har igennem mange år hjulpet mennesker med individuel rådgivning såvel personligt som professionelt. Gennem hendes arbejde med mennesker voksede der ´et system´ frem af klare sammenhænge, der viste sig i form af TREKANTER.
Guri er bevet betegnet som clairvoyant, og selv vidste hun fra hun var ganske lille, at hun ´så´ eller opfattede ting, som hendes kammerater ikke havde den fjerneste anelse om, hvad var.
Bogen beskriver på en let og enkel måde en metode til at blive klogere på sig selv for dermed at få det lettere i det daglige liv. Den er et kraftfuldt redskab til selvudvikling og til en stærkere bevidsthed om de spirituelle dimensioner, som altid på et eller andet plan er til stede i livet.
Hvis du er parat til at gå dybere ind i dig selv og være åben over for, hvordan det virkelig har været for dig i dit liv indtil nu, har du i denne bog en pålidelig og kærlig ledsager på din rejse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Af lys er du kommet og der skal du blive

Af lys er du kommet og der skal du blive