Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Af og på med rollen: drama og teater i skolen (Bog, Hæftet)

Af: Jette Bak

Forlag: Drama
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 125
Dato for udgivelse: 27-1-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788778654625
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: David Bak Riiskjær
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

128,75 kr

-13%

Vejl. pris: 148,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Af og på med rollen" er en brugsbog for dramalærere. Bogen bugner med mange forskellige forslag til dramalege, improvisationsøvelser og rollespil. Der er to små teatermanuskripter lige klar til brug.
Bogen er eksemplarisk, idet den tager udgangspunkt i tre fortællinger: 'Heksefeber', 'Romeo og Julie' og 'Ternbøl og Stribstrup'. Hver fortælling gennemgås ud fra en dramapædagogisk synsvinkel.
Bogen anviser en klar dramapædagogisk metode: Udgangspunktet er en fortælling efterfulgt af opvarmning og lege. Derefter improvisation og rollespil og til slut en scenisk fremvisning.
Dansk- historie- musik- og idrætslærere vil ligesom dramalæreren kunne finde ideer til anvendelse af drama i undervisningen. Bogen anviser muligheder for tværfagligt samarbejde og helhedsorienteret undervisning, hvor fagene som cirkler ligger udenom det dramafaglige centrum.
I bogen reflekteres over, hvad der er dramafagets indhold og metode. Drama og teatrets betydning for det enkelte menneskes alsidige personlige udvikling begrundes løbende.
Jette Bak er uddannet folkeskolelærer fra Århus Seminarium i 1976. Jette Bak har Speciallæreruddannelse og en Examen. Pæd. Psyk. grad samt den Pædagogiske Diplomuddannelse i Drama.
Jette Bak underviser i drama og teater. Hun er medlem af Dansk Dramalærerforening og deltager i Århus-kredsens netværksgruppe. Jette Bak spiller og instruerer på Rosenteatret, Århus og er aktiv i DATS' (Dansk Amatør Teater Samvirke) Århus Amts kredsbestyrelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Af og på med rollen: drama og teater i skolen

Af og på med rollen: drama og teater i skolen