Nedsat pris! Aflønning med finansielle instrumenter: økonomi og jura Forstør
Kategorier / sektioner:

Aflønning med finansielle instrumenter: økonomi og jura (Bog, Hæftet)

Forlag: Handelshøjskolens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 17-1-2000
Udgivelse: 1. udgave, 2000.
Medforfattere: Torsten Lodberg Smed, Philip Nyholm
ISBN-13: 9788716135025
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

339,30 kr

-13%

Vejl. pris: 390,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne nye bog handler om valg og udformning af finansielle instrumenter, der anvendes til aflønning af ledere og medarbejdere. Den stigende anvendelse af finansielle instrumenter gør en samlet fremstilling af de overvejelser, som en virksomhed bør foretage, nødvendig.
Forfatterne beskriver og analyserer de økonomiske og juridiske problemstillinger, der knytter sig til anvendelse af aktieoptioner, warrents og konvertible obligationer. Ud over den økonomiske teori om f.eks. optimale incitamentsstrukturer ligger hovedvægten på den skattemæssige behandling, den selskabsretlige regulering og den regnskabmæssige håndtering af de enkelte instrumenter.Bogen afsluttes med en række råd og eksempler om den konkrete udformning af finansielle instrumenter.
Bogens emner:
Den økonomiske teori, der ligger bag instrumenterne: fx vægtandel af løn, fastsættelse af exercisekursen, løbetid, betinget eller ubetinget tildeling.
Den skattemæssige behandling af instrumenterne for såvel medarbejderne, selskabet og aktionærer - herunder de særlige problemer, der knytter sig til den skattemæssige værdiansættelse af warrants.
Den selskabsretlige regulering for de enkelte finansielle instrumenter, bl.a. reglerne om majoritetskravet til vedtagelsesbeslutningen.
De regnsksabsmæssige forhold for de enkelte finansielle instrumenter.
Sammenfatning: den økonomiske analyse set i lyset af den gældende juridiske regulering, herunder en vurdering af, om der er behov for at justere de økonomiske konklusioner.
Bogen henvender sig til advokater, revisorer og andre, der rådgiver om aflønning med finansielle instrumenter. Men også virksomhedernes personaleafdelinger og medarbejdere vil få udbytte af at læse bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aflønning med finansielle instrumenter: økonomi og jura

Aflønning med finansielle instrumenter: økonomi og jura