Nedsat pris! Afsætning Niveau A2 Forstør
Kategorier / sektioner:

Afsætning Niveau A2

Forlag: Trojka
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 14-6-2018
Udgivelse: 4. udgave, 2018.
Medforfattere: Lene Jenrich, Lise Aerosin, Helle Villum Christensen
ISBN-13: 9788771541052
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

310,60 kr

-13%

Vejl. pris: 357,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 307,02 kr Op til 499,80 kr
20 303,45 kr Op til 1.071,00 kr

Beskrivelse

Trojkas Afsætning A1 og A2, 4. udgave, er i overensstemmelse med fagplan og vejledning 2017 for afsætning niveau A på de merkantile gymnasieuddannelser, HHX.
Trojkas læremidler til Afsætning A1 og A2 giver en grundig indføring i fagets metoder, teorier og modeller. Derved erhverver eleverne viden og færdigheder, som er forudsætningen for opnåelse af kompetencer til at kunne løse relevante problemstillinger.
Grundbogens struktur og behandling af kernestoffet er logisk på den måde, at det nationale kernestof er behandlet inden eleverne skal i gang med det internationale kernestof. Hvert kapitel i grundbogen afsluttes med et resumé og en oversigt med vigtige begreber.
Cases og opgaver til Afsætning A1 og A2 følger lærebogens kapitel-opbygning. Der tilbydes et bredt udvalg af PBL-baserede cases og opgaver med henblik på at sikre en varieret og motiverende indlæring.
Der tages udgangspunkt i konkrete situationer i danske virksomheder. Der er mindre opgaver indenfor kapitlet, kreative opgaver, en større kapitelopgave og en tværgående opgave, der inddrager teorien fra tidligere kapitler. Hvert kapitel slutter med en checkopgave, der fokuserer på kapitlets centrale begreber.
Opgavernes spørgsmål er formuleret ud fra forskellige taksonomiske niveauer, således at opgavernes sværhedsgrad fremstår varieret. Derved afprøves eleverne i deres viden og relevante kompetencer opøves.
Tilhørende Cases og opgaver udgives som e-bøger på Lix.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Afsætning Niveau A2

Afsætning Niveau A2