Afsporet Forstør
Kategorier / sektioner:

Afsporet (Bog, Paperback)

Af: Michael Katz Krefeld

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 331
Dato for udgivelse: 12-6-2014
Udgivelse: 3. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788711330715
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Indbundet
1.326,45 kr
Bog
Paperback
99,95 kr
epub
43,10 kr
zip_mp3
43,10 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.
Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.
I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.
Spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Afsporet

Afsporet