Afsporet (Ravn-serien nr. 1)
Kategorier / sektioner:

Afsporet (Ravn-serien nr. 1) (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Michael Katz Krefeld

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711443248
Udgave: 4. (01-03-2016)
Oplag: 10. (16-09-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Ravn thriller
Indbinding: Paperback
Sideantal: 336
Originaltitel: Afsporet
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Afsporet (Ravn-serien nr. 1)

Afsporet (Ravn-serien nr. 1)