Nedsat pris! Aftryk: Lille lærer, hvad nu Forstør
Kategorier / sektioner:

Aftryk: Lille lærer, hvad nu (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Steffensen-Thomasen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 426
Dato for udgivelse: 16-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909203
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

211,35 kr

-24.5%

Vejl. pris: 279,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Aftryk følger vi den unge lærer Thomas i hans nye arbejde som lærer og i hans kamp med familielivet, skolen og idealerne og udfordringen med at få idealer og virkelighed til at mødes uden at blive løbet over ende af hverdagen. Idealerne testes i mødet med 8. klasse på en mindre friskole, for stoler man på rødderne i klassen, og hvis ikke – hvad er så konsekvenserne, når der springer en bombe på lejrskolen? Aftryk handler om grundskolen, om kulturelle rødder og tidsånd, og hvordan man sætter afgørende aftryk i det sand, vi bygger på.      
Uddrag af bogen
Han rejste sig i et ryk. Blokken faldt på gulvet og rev et par elevbesvarelser med sig i faldet. Et løst A4-ark, som der allerede var revet et stort hjørne af, faldt på gulvet med besvarelserne. Irriteret samlede han besvarelserne op. Dem skulle han også finde tid til at se på. Tilbage lå stadig A4-arket. Han stirrede overrasket på det, som lå der på gulvet. ”Thomas – kommer du!” Han hørte sig selv svare, som han stod med en pludselig ubehagelig fornemmelse i kroppen, idet han genkendte sin egen skrift som en del af teksten på arket og genkaldte sig en undervisningslektion, der havde fortonet sig i glemslens tåger, hvor han i dette øjeblik også helst ville have ladet den ligge. Tiden stod stille denne korte sekvens af et nu, hvor han havde samlet papiret op og funderede over, om han stod med et bevis i hånden på noget, han netop havde frygtet var sandt. ”Thomas!”      
Om forfatteren
Birgitte Steffensen-Thomasen, f. 1964. Lærer fra 1989 og har arbejdet i branchen på forskellig vis lige siden. I dag viceskoleleder på Filipskolen på Amager. Siden seminariet har Birgitte forfulgt spørgsmålet: Hvad vil vi med skolen? Birgitte har tidligere udgivet et par andre bøger – Aftryk er hendes debutroman. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aftryk: Lille lærer, hvad nu

Aftryk: Lille lærer, hvad nu