Nedsat pris! Agent Storm: mit dobbeltliv i al-Qaida Forstør
Kategorier / sektioner:

Agent Storm: mit dobbeltliv i al-Qaida (Bog, Indbundet)

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 466
Dato for udgivelse: 29-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Morten Andersen
Medforfattere: Morten Storm, Paul Cruickshank, Tim Lister
ISBN-13: 9788771595055
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Agent Storm
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En forårsdag i 2010 mødes tre mænd i en suite på Hotel Crowne Plaza ved indkøbscentret Field´s på Amager, den ene med en attachémappe lænket til håndleddet. Kort efter forlader en stor, rødhåret konvertit hotellet og tager hjem til sin mor i Korsør, 250.000 dollars rigere. Det er CIA´s tak for hjælpen til en hemmelig dansk meddeler i al-Qaida, der netop har arrangeret et ægteskab mellem den farligste mand på Den Arabiske Halvø og en lokkedue i form af en uvidende 32-årig kroatisk blondine. 


MORTEN STORM voksede op i Korsør i 1980´erne. Med vold i hjemmet, nederlag i skolen, boksning i fritiden og en forudsigelig flirt med rockerklubben Bandidos. Men 21 år gammel konverterede vildbassen fra Vestsjælland til islam og stak af fra det hele. Han tog til England, fandt ind i kredsen omkring en berygtet hadprædikant og navngav sin førstefødte søn Osama, inden han tog på koranskole i Yemen og kom i studiegruppe hos terrorimamen Anwar al-Awlaki. 


For en ægte jihadist ville det have været en drøm, der gik i opfyldelse. Men Morten Storm var ikke ægte. Undervejs havde han mistet troen og var begyndt at samarbejde med PET, det britiske efterretningsvæsen og CIA. Blandt andet om drabet på mentoren Awlaki. 


AGENT STORM er en sandfærdig historie om en af de mærkværdigste efterretningsoperationer i den usynlige kamp mod terror, fortalt af en ung dansker, der spillede en hovedrolle efter et dødsensfarligt dobbeltliv i al-Qaida gennem fem år. Det er en insider-beretning fra den islamistiske underverden. Og et forbløffende indblik i de vestlige efterretningstjenesters metoder.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Agent Storm: mit dobbeltliv i al-Qaida

Agent Storm: mit dobbeltliv i al-Qaida