Nedsat pris! Agenturet Forstør
Kategorier / sektioner:

Agenturet (Bog, Hæftet)

Af: Thomas Bech Andersen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 354
Dato for udgivelse: 13-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771906868
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller - Omslagsillustrator: Katie Suponch
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
203,10 kr
epub
91,45 kr

203,10 kr

-24.5%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bagsidetekst  
Hvad har landets biskopper til fælles? Hvorfor er der sorte biler, som patruljerer på vejene? Og hvad kan skruppelløse individer udrette med tankens kraft? Rikke Egelund er journalist og jagter modvilligt en historie, som hendes redaktør har bedt hende om at dække. Kasper Glerup leder efter årsagen til sin fars død, en søgen, som leder ham langt ned ad hidtil ubetrådte stier. Skæbnen fører dem sammen i en hæsblæsende jagt gennem Danmark på flugt fra et organ med tilsyneladende uendelige ressourcer til rådighed. Terroren er nået til Danmark og har ikke i sinde at slippe uden kamp.     

Uddrag af bogen  
Den slå, som skulle drejes, befandt sig bag en lille rude af glas. Kasper forsøgte at banke hul på den med en kno, men den forblev intakt. Han kunne høre bevægelse bag sig. De kom tættere på. Han fandt sine nøgler frem og slog hårdt ind på glasset, så det gik i stykker, drejede på slåen og åbnede døren. Der var mørkt inde bagved, men Kasper kunne øjne en trappe. Han kastede sig ned ad den og hørte sin mobiltelefon ringe, mens han løb. Han lod den ringe og håbede ikke, at lyden ville afsløre ham. Havde de mon opdaget, at han var flygtet? Længere nede var der opsat en afspærring foran trappenedgangen. Der var sat et skilt op: ”Brandtrappe midlertidigt lukket. Benyt venligst den almindelige nedgang.”         

Om forfatteren 
Thomas Bech Andersen debuterer med denne roman. Han er opvokset i Nordsjælland og har skrevet digte og noveller, så længe han kan huske. Han er uddannet i tal, men også i mennesker, og han benytter begge dele flittigt i sit daglige virke i den finansielle sektor.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Agenturet

Agenturet