Nedsat pris! Akelejens væsen
Kategorier / sektioner:

Akelejens væsen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ole Petersen

Forlag: Herodaman
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 279
Dato for udgivelse: 19-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788799644278
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Halvor forlod kirken gennem indgangsdøren, han lod den stå på vid gab efter sig. Hænderne følte ydersiden af dørene hele vejen ud, indtil fingerspidserne efterlod dem, og hansudstrakte arme faldt ned langs siden. ’Lad de små komme til mig,’ stod der over døren.

Månen skiftede langsomt farve fra kridhvid til let gul.

Trekløveret iagttog tavst den siddende skikkelse, hvis arme var fastholdt med korslagte ben til knæfaldets balustrade med hvide plasticstrips i skarp kontrast til den sorte opsmøgede præstekjole. Det foroverbøjede hoveds skaldede isse var dekoreret medrøde øjne og et smil, som grinede én lakonisk i møde. En tom læbestift lå nedenfor offeret, og enkelte vanddråber vidnede om, at livet havde forladt kirkens vært under vand. Et vådt spor på granitgulvet ledte til den vandfyldte døbefont, hvor en enkelt af Jerichos Roser stille vuggede i færd med at håndtere livet, som atter trak ind i den over en forlist brille på bunden af granitkarret. ”

Akelejens Væsen er en litterær Bohemian Rhapsody, rettet an med noter fra den kølige krimi, en rå psykologisk thriller og den hjertevarmeglød. En gourmet anretning om andres skæbnesvangre valg og de af vore egne. Is this the real life? Is this just fantasy?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Akelejens væsen

Akelejens væsen