Nedsat pris! Aktionsforskning skaber løsninger i praksis
Kategorier / sektioner:

Aktionsforskning skaber løsninger i praksis (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sanne Lehmann

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741271255
Udgave: 1. (15-06-2018)
Oplag: 1. (15-06-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 128
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Aktionsforskning er et forskningsdesign, der anvendes til at skabe løsninger i praksis i et tæt tværfagligt samspil mellem aktører fra vidensinstitutioner, praksis og borgere. Aktionsforskningsmetoden er involverende, procesorienteret og dialogbaseret og dermed et alternativ til kvantitative og kvalitative metoder.

Bogen giver en håndgribelig og pædagogisk indsigt i, hvordan aktionsforskning kan anvendes i relation til kortere projektforløb. Aktionsforskning introduceres som hele rammen om projektet med anvisninger til, hvordan du finder en god problemstilling, anvender teori, udfører metoden og reflekterer videnskabsteoretisk over metodens kvalitet og projektets viden.

Aktionsforskningens kvaliteter som en metode til at løse udfordringer i velfærdsinstitutionerne er et omdrejningspunkt i bogen, der gør den specielt relevant for studerende og forskere ved professionshøjskolerne. Men bogen henvender sig til alle, der arbejder med praksisudvikling og problemorienterede projekter og har lyst til at prøve kræfter med aktionsforskning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aktionsforskning skaber løsninger i praksis

Aktionsforskning skaber løsninger i praksis