Nedsat pris! Akut sygepleje Forstør

Akut sygepleje (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 263
Dato for udgivelse: 13-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Susanne Jastrup
ISBN-13: 9788762811423
Produkt type: Bog
Bidragyder: Susanne Jastrup, Mette Kaae Thomsen, Christina Breitenbauch, Ann-Sophi Jappe, Birte Nissen Baktoft, Signe Kromann Laschewski, Vicky Bredkjær Larsen
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

Levering inden jul: OK

Advarsel: Sidste enheder på lager!

282,75 kr

-13%

Vejl. pris: 325,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Akut sygepleje beskriver klinisk sygepleje til patienter med akutte somatiske sygdomme. I bogen er sygeplejefaglig observation, analyse og intervention i fokus. Der er en grundig introduktion til ABCDE-systematikken, og bogen præsenterer metoder og en faglig argumenteret sygeplejepraksis relateret til akut sygdom.
Bogens opbygning
Bogen består af 14 kapitler, som samlet giver en bred indsigt i akutte kliniske problemstillinger. Alle kapitler indledes med en case, som tydeliggør emnet og viser kompleksiteten i det kliniske felt. Bogen er også forsynet med faktuelle og begrebslige bokse, der perspektiverer de enkelte emner og ansporer til fordybelse. Desuden afsluttes alle kapitler med studiespørgsmål, hvor læseren udfordres til refleksion og repetition.   
Målgruppe
Bogen henvender sig især til sygeplejestuderende på modul 10, 11 og 12, men den kan også være til stor gavn for sygeplejersker, der til dagligt arbejder med akutte kliniske problemstillinger. Målet er, at læseren får større indsigt i pleje til den akut syge patient, men i høj grad også bedre faglig evne til at observere, argumentere og udføre målrettede interventioner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Akut sygepleje

Akut sygepleje