Nedsat pris! Akutte kirurgiske tilstande Forstør
Kategorier / sektioner:

Akutte kirurgiske tilstande

Af: Morten Laksáfoss Lauritsen

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 13-4-2018
Udgivelse: 3. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788777497346
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

347,95 kr

-13%

Vejl. pris: 399,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En præcis og opslagsvenlig håndbog til den akutte kirurgiske modtagelse!
"Akutte kirurgiske tilstande - 3. udgave" er en praktisk hjælp til spørgsmål, der trænger sig på, når du står med den akutte kirurgiske patient: Hvilken smertestillende medicin skal jeg give? Hvilke røntgenbilleder skal der tages, og hvordan fortolkes de? Hvordan forholder jeg mig til traumer, stort blodtab eller sepsis? 
Bogen hjælper dig med vurdering og behandling af de hyppigste tilstande, der ses i den akutte kirurgiske modtagelse. Den omhandler både generelle emner inden for akut kirurgi og specifikke sygdomskategorier som f.eks. mave-tarm-kirurgiske, karkirurgiske og urologiskesygdomme. 
"Akutte kirurgiske tilstande - 3. udgave" henvender sig til medicinstuderende, yngre læger og andre med interesse for akut kirurgi. Den foreligger her i en gennemrevideret 3. udgave med bl.a. et helt nyt kapitel om akut gynækologi.
Morten Laksáfoss Lauritsen er cand.med., klinisk lektor i kirurgi ved Københavns Universitet og overlæge ved gastroenheden, kirurgisk sektion, Hvidovre Hospital. Han forsker i akut kirurgi med fokus på optimering af patientforløb og behandling af højrisikopatienter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Akutte kirurgiske tilstande

Akutte kirurgiske tilstande