Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Akutte psykiatriske tilstande (Bog, Hæftet)

Forlag: FADL
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 9-9-2015
Udgivelse: 4. udgave, 2015.
Redaktion: Sigurd Benjaminsen
ISBN-13: 9788777498008
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

347,95 kr

-13%

Vejl. pris: 399,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Akutte psykiatriske tilstande" er igen i lommeformat og væsentligt forkortet i forhold til sidste udgave. Den nye udgave er opdateret med de seneste lovændringer indenfor psykiatriloven, og behandlingsvejledningerne er i overensstemmelse med de nyeste evidensbaserede kliniske retningslinjer og publicerede meta-analyser.  

Bogen giver vejledning i diagnostik, behandling og visitation af patienter med akutte psykiske lidelser. Et stort antal psykiske lidelser beskrives med symptomer, differentialdiagnoser, diagnostisk udredning, akut behandling og visitation.  

Bogen beskriver også vurdering og behandling af specielle akutte psykiatriske tilstande. Der er kapitler om akut behandling selvmordsadfærd, akut agitation, voldsadfærd, akut intoksikation med psykoaktive stoffer, abstinenstilstande og stofpsykose.  

Den akutte psykiatri er en integreret del de somatiske hospitalers fælles akutmodtagelser. Derfor har delir og demens en fremtrædende plads i bogen, og der er kapitler om psykiske symptomer ved somatiske sygdomme.  

Bogen beskriver de aspekter af lovgivningen, som er nødvendige at kende i den akutte psykiatri. Der drejer sig især om psykiatriloven og sundhedslovens regler om patienters retsstilling. Et kapitel beskriver retspsykiatriske patienter.    Et kapitel giver en oversigt over psykofarmakologisk behandling.    

"Akutte psykiatriske tilstande" er beregnet til hurtige opslag og er særdeles nyttig for enhver læge, som får kontakt med patienter med akutte psykiske lidelser. Bogen er også velegnet for lægestuderende under deres klinikophold. Sygeplejersker vil også kunne anvende bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Akutte psykiatriske tilstande

Akutte psykiatriske tilstande