Kategorier / sektioner:

Al kødets gang: om forgængelighed (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Midas Dekkers

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 287
Dato for udgivelse: 25-5-2000
Udgivelse: 1. udgave, 2000.
Oversætter: Aino Roscher Kristensen
ISBN-13: 9788774458357
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: De vergankelijheid
År for denne udgave: 2000
Første udgivelsesår: 2000
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Al kødets gang handler om fænomenet forgængelighed - den kendsgerning at alt levende herunder mennesket og dets værk har en begrænset tid her på jorden. Det er med andre ord en bog om liv og død om tilblivelse og nedbrdning om tidens tand - og om forfald. Midas Dekkers der er hollandsk biolog forfatter og tv-producer hævder atting er smukkest når de forfalder - forudsat de får chancen for det. Det gør de sjældent. Gamle bygninger bliver som regel revet ned eller de bliver restaureret så de fremstår som nye. Gamle mennesker forsøger desperat at virke unge fordi det nye ungdom og skønhed er indbegrebet af alt hvad der er attråværdigt.
Nyt er smukt og ungt er attraktivt. Men når man først er gammel er det for sent at blive gammel. Den der vil bive gammel må begynde i en ung alder. Opskriften er kendt: Lad være med at ryge bevæg dig mere og læg kosten om.
Al kødets gang handler imidlertid om meget andet og mere end om alder og vores forsøg på at snyde den. Midas Dekkers skriver veloplagt klogt og med humor om livets stadier fra vugge til grav om gamle mennesker og gamle ting bil- og lokomotivkrikegårde skrald afføring forfald smuldrende mure ruiner og skibsforlis slitage og rynker konservering og restaurering plastikkirugi vedligeholdelse forplantning sæd sex afrodisika kærlighed og død genopstandelse og det evige liv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Al kødets gang: om forgængelighed

Al kødets gang: om forgængelighed