Forstør
Kategorier / sektioner:

Al kødets gang

Af: Ambrose Parry

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 16-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788770070683
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (16-11-2018)

Forventes på lager: 16-11-2018

299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

AL KØDETS GANG er første bog i en stort anlagt spændingsserie. En historisk krimi, en barsk fortælling om en enestående og fascinerende periode i historien, hvor de medicinske landvindinger blev gjort ved learning by doing og stort engagement, stræbsomhed og mod, og hvor fattigdom og overlevelse gjorde dagliglivet til en brutal affære.
Edinburgh i 1847 er en delt by, en stinkende smeltedigel der på en gang er præget af vold, fattigdom, rigdom og medicinske fremskridt. 
I Edinburghs ældste bydel dør en række kvinder på samme uhyggelige måde. I byens nye bydel skal den medicinstuderende Will Raven netop til at begynde i sin læreplads hos den anerkendte fødselslæge James Young Simpson. Raven flytter ind i sin mentors hjem, der er samlingssted for kolleger og rammen om dristige medicinske eksperimenter særligt inden for anæstesi. Det er her Will møder Sarah Fisher – en noget atypisk tjenestepige, som ikke ligger under for nogen, og som  suger til sig af den viden, hun møder i sin dagligdag. De to bryder sig ikke synderligt om hinanden, men de har hver deres grunde til at involvere sig i drabene på de unge kvinder.
De medicinske og videnskabelige opdagelser i romanen er baseret på virkelige begivenheder og personer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Al kødets gang

Al kødets gang