Nedsat pris! Al kødets gang Forstør
Kategorier / sektioner:

Al kødets gang

Af: Ambrose Parry

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 16-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788770070683
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (16-11-2018)

Forventes på lager: 16-11-2018

226,45 kr

-24.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

AL KØDETS GANG er første bog i en stort anlagt spændingsserie. 
En historisk krimi, en barsk fortælling om en enestående og fascinerende periode i historien, hvor de medicinske landvindinger blev gjort ved learning by doing og stort engagement, stræbsomhed og mod, og hvor fattigdom og overlevelse gjorde dagliglivet til en brutal affære.
Edinburgh i 1847 er en delt by, en stinkende smeltedigel der på en gang er præget af vold, fattigdom, rigdom og medicinske fremskridt.?
I Edinburghs ældste bydel dør en række kvinder på samme uhyggelige måde. I byens nye bydel skal den medicinstuderende Will Raven netop til at begynde i sin læreplads hos den anerkendte fødselslæge James Young Simpson. Raven flytter ind i sin mentors hjem, der er samlingssted for kolleger og rammen om dristige medicinske eksperimenter særligt inden for anæstesi. Det er her Will møder Sarah Fisher – en noget atypisk tjenestepige, som ikke ligger under for nogen, og som  suger til sig af den viden, hun møder i sin dagligdag. De to bryder sig ikke synderligt om hinanden, men de har hver deres grunde til at involvere sig i drabene på de unge kvinder.
De medicinske og videnskabelige opdagelser i romanen er baseret på virkelige begivenheder og personer.

”En halsbrækkende historie om mord midt i de medicinske eksperimenters tid – Edinburgh i det 19. århundrede. Både byen og perioden vækkes farvestrålende til live, og det er en fornøjelse at læse.”  Ian Rankin   

”AL KØDETS GANG er en godbid. Den historiske ramme er fascinerende, og Brookmyres vid og hans levende fortællestil er tydelig i denne historie om skalpeller og hemmeligheder.” The Times

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Al kødets gang

Al kødets gang