Nedsat pris! Al nydelse hæmmer: en stribe Forstør
Kategorier / sektioner:

Al nydelse hæmmer: en stribe (Bog, Hæftet)

Forlag: Antipyrine - Krabbesholm Højskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Schadebøgerne
Sideantal: 70
Dato for udgivelse: 1-12-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Nikolaj Zeuthen
Medforfattere: Nikolaj Zeuthen, Jakob Millung
ISBN-13: 9788793108974
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Per Andersen i samarbejde med forfatteren, Celine Holm Bramsen, Cecilie Slemming, Mathias Bjerre Ju rgensen elever pa Grafisk Design og Litteratur, Krabbesholm Højskole
Illustrationsangivelser: alle ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

159,00 kr

-20.5%

Vejl. pris: 200,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Syv år er der gået siden ny-klassikeren Hvad synes du om dansk litteratur? –  Nikolaj Zeuthens tegneseriedebut på After HandComics, der skabte furore i tegneseriemiljøet da den vandt præmie fra Statens Kunstråd. I Al nydelse hæmmer er den halsbrækkende og naive tegnestil intakt, men nu i et stramt stribeformat frem for de længere historier i den forrige udgivelse. Der er tale om små forløb med tre ruder, nogle gange bare en enkelt tegning. Der tales om ånd, meningsløshed, sammenhængskraft og manglen på samme, religiøsitet og futuristiske parmiddage. Tegneserien rummer flere forrygende små-serier i sig, om den evigt fejlende Gregers, en serie retoriske øvelser med ”Tre biller” og selvhjælpskarakteren i ”PoulThich iagttager”. Med andre ord nok en omgang udødelige klassikere fra skandaletegneren Nikolaj Zeuthen.
Medforfatter på bogen er Jakob Millung som Zeuthen også arbejder sammen med i orkesteret Skammens vogn.

Schadebøgerne er en serie af håndtrykte kvalitetsbøger, der bliver trykt på Krabbesholms Riso-trykkeri. Bøgerne udgives i samarbejde med forskellige forlag, indtil videre: Gladiator, Gyldendal, Basilisk og nu Antipyrine. Det er elever fra litteratur og grafisk design på Krabbesholms Højskole, der står for bøgernes tilrettelæggelse i samarbejde med en professionel grafiker. Der er tale om bøger, der altid har en visuel side og som ofte ligger i spændingsfeltet mellem litteratur og billedkunst, hvilket også afspejles i Krabbesholms litteraturpris, Schadeprisen. Schadeserien tager navn efter den danske digter Jens August Schade, der blev født i Skive, hvor Krabbesholm Højskole ligger.

I Schadeserien er tidligere udkommet bl.a.: Lone Aburas: ”Det er et jeg, der taler (regnskabets time)”, Gyldendal 2017

Ola Julén:”Orissa”, Basilisk 2017

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Al nydelse hæmmer: en stribe

Al nydelse hæmmer: en stribe