Nedsat pris! Alfernes Rige Forstør
Kategorier / sektioner:

Alfernes Rige (Bog, Paperback)

Af: Dora van Gelder Kunz

Forlag: Lemuel books
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 21-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Sigrid Møller
ISBN-13: 9788792500014
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kirsten Puggaard - Omslagsillustrator: Kirsten Puggaard
Forord: Søren Hauge
Originaltitel: The real world of fairies
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er ikke hver dag, der i Danmark udgives en autentisk bog om alfernes forunderlige verden, baseret på førstehåndsoplevelser og beskrevet i malende detaljer. Det er heller ikke ofte, at en klassiker inden for denne genre ser dagens lys på det danske sprog. Men i dette tilfælde er begge ting opfyldt til fulde, da Dora van Gelder Kunz i højeste grad er et anerkendt navn i holistiske og esoteriske kredse verden over, og da et af hendes specialer netop var at anvende højpsykiske sanser til at beskrive de verdener vore fysiske øjne ikke har adgang til.
Der er tale om omhyggelige observationer, som det ellers kendes fra især Geoffrey Hodsons beskrivelser i felten. Det er lidt som at blive inviteret med en zoolog ud i eksotiske naturområder for at opleve fascinerende eller måske sjældne forekomster af dyr eller planter.
Engle og naturånder er ikke kun noget for hjertet og det såkaldt irrationelle. De kan anskues som levende og konkrete væsener, der blot lever i nogle finere frekvensområder af vores multidimensionale virkelighed. Det tager på ingen måde eventyrligheden fra emnet, men det skyldes ikke bare romantiske forestillinger. Det har sin rod i at selve vores virkelighed er eventyrlig.
Dora Kunz kommunikerede helt naturligt med de mange væsener, som unddrager sig de flestes opmærksomhed. For hende var de en naturlig del af virkeligheden, ikke noget overnaturligt. Og som hendes livs virke er et godt billede på, så var hun ikke en upraktisk, drømmende excentriker, men et ansvarligt, velfungerende og meget rationelt anlagt menneske.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alfernes Rige

Alfernes Rige

Kunder, der købte denne vare, købte også