Nedsat pris! Alkoholismens pårørende: befrielsen & kærligheden
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Alkoholismens pårørende: befrielsen & kærligheden (Bog, Dansk)

Af: Mads Dahlgaard

Forlag: Sisifos
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799289837
Udgave: 1. (21-03-2012)
Oplag: 1. (21-03-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Serie: The art of living
Sideantal: 148
Illustrator: Mads Dahlgaard
Formater / udgaver
232,40 kr
137,50 kr

Status: Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvorfor indtager alkoholikeren den første genstand alkohol, når han samtidig er klar over, at det sårer dem, der elsker ham mest? På trods af at ingen, ikke engang alkoholikerne, før har kunnet komme med en dækkende besvarelse, tager Mads Dahlgaard spørgsmålet op og giver et bud på svaret.
Hvad sker der med barnet, der vokser op i et hjem med alkoholisme? Og hvad med de andre pårørende? Hvordan bliver frustrationerne tacklet, og hvilke konsekvenser har det? Dette er nogle af de spørgsmål, bogen her løfter sløret for i en omfattende fortælling, der troværdigt inkluderer forfatterens eget liv og opvækst som barn af en alkoholisk mor.
I bogen beskrives blandt andet den psykiske forandringsproces, som barnet gennemlever fra den første mistanke om alkoholen, og til at hadet etableres; en forandring, der inkluderer et fejlslagent opgør med forældrenes misbrug.
Ikke kun barnet, men alle omkring alkoholikeren underkastes alkoholismens magt, og konsekvenserne er mærkbare. Spørgsmålet er, hvordan denne underkastelse kan undgås, og hvilke muligheder der er for at få hjælp?

Anmeldelser (0)