Nedsat pris! Alkymisten Forstør
Kategorier / sektioner:

Alkymisten (Bog, Hæftet)

Af: Paulo Coelho

Forlag: Bazar
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 18-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Gregers Steendahl
Illustrator: Catalina Estrada
ISBN-13: 9788771160895
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: O alquimista
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Portugisisk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
69,95 kr
Bog
Hæftet
152,95 kr
Hardback
69,95 kr
MP3 CD
189,00 kr
zip_mp3
137,50 kr

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

25 års forfatterjubilæum! Samleobjekt med Catalina Estradas smukke illustrationer på omslaget.
Den meste læste af alle Coelhos romaner. Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 25 millioner solgte eksemplarer over hele verden er bogen allerede en moderne klassiker.
Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten. Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme. Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 73 sprog og udgivet i mere end 156 lande. Alkymisten er en af verdens mest solgte bøger - en moderne klassiker, som har inspireret millioner af mennesker til at finde deres egen vej.
»Lykkelig er ... læseren af Alkymisten, fordi man får lidt ad Østens og Vestens livsvisdom ind på en sølvske i et enkelt sprog med kulør og musik fra stjernerne.«
- Politiken
Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 73 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ´prisen´ i Guinness´ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alkymisten

Alkymisten