Nedsat pris! Alle børn synger: Børnenes sangskat m/CD
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Alle børn synger: Børnenes sangskat m/CD (Multimedia, Indbundet, Dansk)

Af: Inge Marstal

Forlag: Sesam
Format: Indbundet
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711312452
Udgave: 1. (13-09-2007)
Oplag: 4. (01-08-2018)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 219
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En sangbog til familien, børnehaven og skolen.
Med nye og gamle klassikere, der forbinder tradition og fornyelse, fortid og nutid.
Alle børn synger indeholder alle de bedste børnesange. Her er både de velkendte, som er blevet sunget fra generation til generation, og med nyere kunstnere som Poul Kjøller, Sebastian, Shu-bi-dua og Halfdan Rasmussen. Fra børne-tv er der sange fra bl.a. Bamses Billedbog, Sigurds Bjørnetime og flere julekalendere. Alle sangene er forsynet med noder og becifring, og sangbogen er opdelt efter emner og genrer som fx Godmorgen, Fugle og andre små dyr, Dans og leg, Musikinstrumenter, I fuld fart, Drømme og historier, Gud og engle, Nisser og jul.
Alle børn synger indeholder desuden en CD med et udvalg af sangene.
Inge Marstal er professor i musikpædagogik og har udvalgt og tilrettelagt sangene. Hun har lagt vægt på, at bogen skal henvende sig til børn i alle aldre og har tilstræbt at sammenflette den musikalske kulturarv med nyere børnesange, der refererer mere direkte til børns hverdag og begrebsverden. Inge Marstal har bl.a. skrevet Det musikalske barn(2004) og været medredaktør af Den nye sangskat (2005), som er et nyere alternativ til Højskolesangbogen.
Dorte Karrebæk er uddannet reklametegner og har illustreret bogen med fantasifulde tegninger, der giver nyt billedsprog til velkendte sange. Hun har illustreret over 150 bøger for både små og store og er selv forfatter til flere børnebøger. Hun har modtaget adskillige priser for sit arbejde som børnebogsillustrator.

Anmeldelser (0)