Nedsat pris! Almen fødevarehygiejne: Certifikatuddannelsen Forstør
Kategorier / sektioner:

Almen fødevarehygiejne: Certifikatuddannelsen (Bog, Hæftet)

Forlag: Praxis - Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 103
Dato for udgivelse: 21-11-2016
Udgivelse: 27. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788770825467
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 27
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

173,45 kr

-7.5%

Vejl. pris: 187,50 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme.
Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder:
Lovgivning og fødevarekontrol.
Hvad er mikroorganismer? Hvad lever de af? Hvor finder man dem?
Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg? Hvad skal man tjekke? Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m.m.
En udførlig forklaring af de svære ord.
Bogen er beregnet til dem, der tager arbejdsmarkedsuddannelsen almen fødevarehygiejne, men er også velegnet til undervisningen i  hygiejne på erhvervsuddannelserne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Almen fødevarehygiejne: Certifikatuddannelsen

Almen fødevarehygiejne: Certifikatuddannelsen