Nedsat pris! Almen teori om glemsel
Kategorier / sektioner:

Almen teori om glemsel (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: José Eduardo Agualusa

Forlag: Batzer & Co. Roskilde Bogcafé
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793209596
Udgave: 1. (18-05-2018)
Oplag: 1. (18-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 280
Oversætter: Gregers Steendahl
Originalsprog: Portugisisk
Formater / udgaver
229,50 kr
160,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Hvis du krydser J.M. Coetzee med Gabriel García Márquez så får du José Eduardo Agualusa, den næste portugisisksprogede kandidat til Nobelprisen.« – Alan Kaufman


Den aften Angola får sin uafhængighed murer Ludo sig inde i sin lejlighed og bliver der i de næste otteogtyve år. Hun dyrker grøntsager og fanger duer, brænder sine møbler og bøger for at overleve, og tilbringer tiden med at skrive sin historie på væggene i lejligheden. Lige så stille siver verden udenfor ind i Ludos liv gennem brudstykker fra radioen, naboernes stemmer, glimt af en mand som flygter fra sine forfølgere og en besked fastgjort til en dues ben. Beskeden handler om et stævnemøde med en smuk kvinde.


ALMEN TEORI OM GLEMSEL er en magisk roman opbygget som et indviklet patchwork­­tæppe af for­skellige stem­mer. My­ste­riet om hvorfor Ludo valgte at mure sig inde i sin ­lejlighed afsløres lidt efter lidt i et handlingsforløb uden kronologi. Resultatet er en fascinerende og ­overraskende beretning – en skildring af menneskets sårbarhed, på ­samme tid komisk og tragisk.


José Eduardo Agualusa, f. 1960 i Angola,  journalist og forfatter, oversat til femogtyve sprog. Agualusa fik i 2007 Independent Foreign Fiction Prize for romanen  Kamæ-leonernes bog. Hans seneste roman, Almen teori om glemsel, var på shortlisten til Man Booker international prize 2016 og fik i 2017 International Dublin Literary Award.


Anmelderne skrev:


En mesterfortæller.« – Washington Independent Review of Books


»Et lille mesterværk.«  – NRK


»Magisk roman.«  – Aftenposten

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Almen teori om glemsel

Almen teori om glemsel