Nedsat pris! Alt blev hvidt Forstør
Kategorier / sektioner:

Alt blev hvidt (Bog, Indbundet)

Af: Lars Bedsted Gommesen

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 454
Dato for udgivelse: 11-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Asker Hedegaard Boye
ISBN-13: 9788771412246
Produkt type: Bog
Fotograf: Lars Bedsted Gommesen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
196,70 kr
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr

196,70 kr

-21%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny bog leverer den autentiske beretning om en mand, der bliver ramt af et lynnedslag og efterfølgende presses ud i sit livs kamp mod systemet for at få udredt og anerkendt skader og følgevirkninger. Det er første gang, der bliver sat ord på alle aspekter omkring det at blive ramt af lynet.
Kriminalassistent og forfatter Lars Bedsted Gommesen blev søndag den 22. oktober 2006 ramt af et voldsomt lynnedslag under en løbetur nær sit hjem ved vestkysten. Han vågnede 47 meter fra nedslagsstedet. Alt blev hvidt er Lars Bedsted Gommesens egen beretning om ulykken og de fire års kamp, der fulgte efter.
For lynnedslaget blev begyndelsen på et mareridt. Indledningen til en fireårig kamp mod systemet for at blive udredt af lægevidenskaben og efterfølgende få anerkendt de alvorlige skader på krop og sjæl, som ulykken forårsagede.
Via dokumenter som journaler og speciallægeerklæringer, skrivelser fra fagforbund, jobkonsulenter, psykologer m.m. bundet sammen til en helhed med Lars Bedsted Gommesens hudløst ærlige dagbogsnotater om et privatliv presset til det yderste får læseren fuldt indsigt i en proces, der med samfundets maglende samspil presser en mand helt til grænsen af - og langt udover - det rimelige.
Der har siden 22. oktober 2006 været stor medieinteresse i selve lynnedslaget og det faktum, at Lars Bedsted Gommesen overhovedet overlevede den voldsomme ulykke. Blandt andet er der produceret dokumentarprogrammet ´Med livet i hænderne´, der er vist tre gange på DR1 og endvidere i svensk TV. Men først med Alt blev hvidt fortæller Lars Bedsted Gommesen offentligt om den årelange, mareridtsagtige kamp, der fulgte ovenpå ulykken.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alt blev hvidt

Alt blev hvidt