Nedsat pris! Alt eller intet Forstør
Kategorier / sektioner:

Alt eller intet (Bog, Hæftet)

Af: Silas Nørlem Rønsbro

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 18-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909272
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Britt Dahl Jensen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
113,20 kr
epub
86,65 kr

113,20 kr

-24.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gymnasietiden er en dannende, intensiv og mest af alt vigtig tid for ungdommen. Kærlighed, karakterer og den sociale fest vælter alt sammen rundt i følelserne, der kan være utrolig svære at forstå og finde rundt i.    
I Alt eller intet beskriver Silas Nørlem Rønsbro gymnasietiden ud fra egne skelsættende minder og erfaringer, der med fiktive elementer afspejler en reflekterende jeg-fortællers udvikling igennem de tre år.    
Erindringerne nævner ingen navne, men fokuserer i stedet på oplevelsernes påvirkning af jeg-fortælleren, som i sine tre gymnasieår forsøger at hitte rede i hele spektret af følelser, der både involverer kærlighedens egoisme, karakterernes konsekvenser og festens ambivalente følelser.    
Alt eller intet er grundlæggende en fortælling om et ungt menneskes forsøg på at finde sig selv i et socialt fællesskab igennem følelser, refleksion og selverkendelse, inden voksenlivet for alvor presser sig på uden for gymnasiets rammer.           
Uddrag af bogen   
”Sort. Sort er ikke det nye. Sort er bare det, det er. Mangel på farve og alligevel. Alligevel er det så meget mere. Det er et glimt af fraværet på den anden side. Det er et glimt af eventyret, der ikke længere tilfredsstiller, men åbner dine øjne på en ny måde. En skræmmende måde. Vi har altid været skræmt fra vid og sans. Når noget nyt kommer gående derhenne, hvor vi ikke kan se, hvad det er. Jeg tror, de fleste ved, hvad de burde gøre. Når de møder det sorte. Måske man burde flygte.    
Men det gør jeg ikke. For hun sidder lige der, og hun er skræmt fra vid og sans.”           
Om forfatteren   
Silas Nørlem Rønsbro blev i 2017 student fra Viby Gymnasium og HF. Silas elsker projekter og tog efter gymnasiet et sabbatår, der frembragte både Alt eller intet og en rejse til Sydamerika. Hans næste store projekt bliver sandsynligvis en videregående uddannelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alt eller intet

Alt eller intet