Alt om fanfiktion Forstør

Alt om fanfiktion (Bog, Indbundet)

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 123
Dato for udgivelse: 17-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Medforfattere: Sara Ejersbo Frederiksen, Nina Anker Nissen
ISBN-13: 9788771413540
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Sara Ejersbo Frederiksen, Nina Anker Nissen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

99,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen til alle superfans!   
Alt om fanfiktion er den første bog på dansk til alle de unge fans, som gerne vil med på den internationale bølge og skrive fanfiktion om deres idoler.   
Man kalder det fanfiktion, når fans skriver nye historier om deres idoler eller om karakterer, de allerede kender fra bøger, film, tv-serier og musik. Fanfiktion har eksisteret i mange år, men er først blevet rigtig stort med internettet, og i dag kan man med få klik finde millioner af fanfiktioner. Og nu er det for alvor begyndt i Danmark også. 
Nu kan alle superfans fortsætte historien, når de er færdige med at læse Twilight eller Harry Potter, og de kan dele deres drømme om at møde idolerne Justin Bieber eller One Direction med andre fans. Med Alt om fanfiktion kan fans læse alt om de mange forskellige typer fanfiktion, de største idoler, hvordan de selv kommer i gang og interviews med nogle af de unge piger, som skriver fanfiktion på dansk.  
Forfatterne har været med fra starten på skrivesitet Movellas. Det var her, de opdagede, hvordan titusindvis af danske tweens og teens havde taget det internationale fænomen til sig og nu skrev massevis af historier om deres idoler og yndlingsbøger - og læste hinandens.  
Sara Ejersbo Frederiksen er cand. mag. i litteraturvidenskab og arbejder som redaktør og oversætter af børnelitteratur. Hun går også på Forfatterskolen for børnelitteratur.
Nina Anker Nissen har en BA i psykologi. Hun læser nu på IT-universitetet og arbejder med digital selvudgivelse på Saxo Publish.   

Forfatterne: »Vores ønske med denne bog har været at gøre endnu flere opmærksomme på, hvilken fantastisk hobby det er at skrive fanfiktion. Og så er det endda gratis!«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alt om fanfiktion

Alt om fanfiktion