Nedsat pris! Alt på rød
Kategorier / sektioner:

Alt på rød (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mickey Kruse

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 9-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793308190
Produkt type: Bog
Forord: Casper Rasmussen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nederlaget stod malet i ansigtet på Nico. Sponsorerne - de få der var tilbage - var ikke nok til at kunne holde karrieren kørende på samme niveau. Men han ville ikke give op nu. Nico mente så absolut, at man måtte satse noget i livet og gribe de chancer, der bød sig, mens de stadig stod ved magt.  
Én mulighed var at gå tilbage til turene i lastbilen og køre motocross på et lavere plan end hidtil uden sponsorer. En anden mulighed var at blive murer igen og føre en sikker karriere ad den vej. En tredje var at risikere at køre sig selv helt ned til sokkeholderne - til økonomisk ruin - køre videre et stykke tid uden sponsorer og risikere, at resultaterne udeblev og gå helt på røven . men den ide virkede omsonst - for kunne han være sikker på, at Zindy ville finde ham interessant, hvis han pludselig overlod hele huslejen til hende? Godt nok holdt de rigtig meget af hinanden, men hun var heller ikke dum.
Alt på rød er historien om den unge ambitiøse Nico fra Aarhus, der er udråbt til et af de helt store talenter i dansk motocross. Et uheld under et løb vender dog op og ned på det hele, da en sponsor springer fra, og nu står Nico over for nogle lyssky valg, der kan sætte hele hans karriere over styr.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Alt på rød

Alt på rød