Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Altings begyndelse (Bog, Hæftet)

Af: Karolina Ramqvist

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 374
Dato for udgivelse: 27-2-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Sidsel Falsig Pedersen
ISBN-13: 9788779736030
Produkt type: Bog
Originaltitel: Alltings början
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
248,65 kr
zip_mp3
87,95 kr

248,65 kr

-23.5%

Vejl. pris: 325,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Karolina Ramqvist (f.1976) er journalist og forfatter. Hun har længe været en markant stemme i samfundsdebatten i Sverige. Som ganske ung var hun redaktør på den stærkt omdebatterede nyfeministiske antologi Fisseflokken.På dansk udkom hendes prisbelønnede debutroman Hans pige i 2010.

Ramqvists nye roman handler om en ung piges oplevelseri 1990´ernes Stockholm. Hovedpersonen Saga går på gymnasiet og befinder sig ved Altings begyndelse. Usikker og famlende mellem sin mors kvindekampsgeneration og mobiltelefoner, hæsblæsende girl-power og individualisme.  


En ny feminisme, idealer og værdier trækker i forskellige retninger. Frigørelsesprojektet har hun fået ind med modermælken,spørgsmålet er, hvordan hun skal gøre det i praksis? Saga skammer sig over, at hun tænker på mænd hele tiden. Men hvordan ´tager man for sig´, som hendes mors opfordring lyder. Af sex for eksempel? Og hvordan ser forskellen ud mellem frit at udleve sine seksuelle behov og at blive udnyttet? Mærker nogen, at der er en forskel? Hvordan bliver man kvinde, og hvordan håndterer man kvindelighed og seksualitet? Hvad er der tilbage efter 70´ernes kvindekamp?


Sammen med veninden Pauline kaster Saga sig ud i nattelivet og den nye klubscene, som vokser frem i Stockholm. Hun skriver navnene på de mænd, hun har sex med, ned på en liste over sine erobringer. Nedlægger alt fra småvildt til kulturlivets mest eftertragtede hanner. Ofte tyve år ældre, gifte mænd.


Alle vil have en ung pige. Saga indleder et forhold til den dobbelt så gamle Victor. Hun er vanvittigt forelsket, han er ligeglad. Ringer bare efter hende, ´som man ringer efter en pizza´. Deres hemmelige forhold står på gennem flere år. Men i takt med at Victors stjerne daler, og Sagas stiger, ændres magtforholdet.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Altings begyndelse

Altings begyndelse