Nedsat pris! An Icon in Jewellery Design: Trollbeads Forstør
Kategorier / sektioner:

An Icon in Jewellery Design: Trollbeads (Bog, Hardback)

Forlag: Ehrhorn Hummerston
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 3-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Illustrator: Ehrhorn-Hummerston
ISBN-13: 9788792559012
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ehrhorn-Hummerston - Omslagsillustrator: Ehrhorn-Hummerston
Fotograf: Ehrhorn-Hummerston
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

293,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 379,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De danske smykker, Troldekugler, sælges i dag i mere end 50 lande verden over. Dermed har firmaet, der på verdensplan beskæftiger over tusind mennesker, den største internationale spredning af alle danske smykkefirmaer. Men hvad er hemmeligheden bag den store succes?
Forlaget Ehrhorn-Hummerston er dykket bag om det verdensomspændende ikon og er kommet ind på livet af smykkefirmaet, dets designere, medarbejdere og kunder. Fra første side drages læseren ind i en fortryllende og fantasifuld verden fuld af farver, kreativitet og inspiration - Troldekuglernes verden. Vi beskriver, hvordan en familie gennem flere generationer har fremelsket og finpudset de dragende kugler. Vi følger designernes proces fra idé til udformning af perlerne. Vi fortæller historierne om det glimtende glas, det skinnende sølv og de funklende stene. Vi udforsker udviklingen fra et lille dansk firma til en verdensomspændende succes, ser på Troldekuglernes evne til at stille vores lyst til at samle, ligesom vi præsenterer en mere ukendt side af Troldekugler - nemlig firmaets humanitære hjælpeprojekter rundt omkring i verden.
Sidst, men ikke mindst, lader vi en række Troldekuglefans komme til orde. De fortæller om et smykke, der formår at udtrykke personlige erindringer på tværs af landegrænser, kulturer og aldre, ligesom de beretter om det danske firmas originale evne til at lege med sine kunder og involvere dem i perlernes eventyrlige verden. Dermed indvier vi læseren i en familievirksomhed, der drives af lysten til at gøre noget anderledes og nyt. Ikke fordi firmaet følger de nyeste markedsføringsstrategier, men fordi Troldekugler følger sit hjerte.
Ud over sine medrivende fortællinger bugner bogen af fascinerende og enestående fotos, der er produceret udelukkende til denne bog. Også bogens grafiske udtryk indbyder læseren til at lege med - præcis ligesom Troldekuglerne gør det. Ved fx at skifte vedlagte kort ud i bogens omslag, kan hver enkelt læser skabe sit helt personlige bogomslag. Så velkommen til Troldekuglernes verden - et forunderligt univers.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

An Icon in Jewellery Design: Trollbeads

An Icon in Jewellery Design: Trollbeads