Nedsat pris! André Lundquist
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

André Lundquist (Hæftet, Dansk)

Forfattere: Gerd Laugesen, Lawrence Ebell, Lisbeth Rindholt, Thorkil Jacobsen, André Lundquist, Tomas Lagermand Ludme, Trine Ross

Forlag: Rhombuspress.dk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788798752325
Udgave: 1. (15-11-2016)
Oplag: 1. (15-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen om André Lundquist (f. 1972) er en grundig indføring i kunstnerens arbejde. Den rummer et stort antal gengivelser af værker fra de 25 år, André Lundquist har arbejdet med billedkunst. Hans værker bliver udstillet på den nationale og internationale kunstscene, og den kan opleves i private samlinger over hele verdenen.   

I bogen er der tekster af Trine Ross (kunstanmelder og skribent ved Politiken), Tomas Lagermand Lundme (forfatter og dramatikker), Thorkild Jacobsen (journalist), Gerd Laugesen (forfatter), Lisbeth Rindholt (journalist) og Lawrence Ebelle (udstillingsarkitekt og set designer), og således kommer bogen vidt omkring kunstnerens værker. Teksterne er blevet til gennem samtaler med André Lundquist, men de enkelte forfattere har hver deres egen tilgang til kunst, og derfor rummer alle teksterne deres perspektiv og personlige fortælling om kunstværkernes betydning.  

Den grafiske udformning af bogen er unik. Et kunstværk i sig selv. Fyldt med lag, pauser, refleksion, skønhed - og på den måde et smukt samspil med André Lundquists billedkunst.

Anmeldelser (0)