Nedsat pris! Anerkendt barn: fremtidens børneperspektiver Forstør

Anerkendt barn: fremtidens børneperspektiver (Bog, Hæftet)

Af: Anja Sigvard Nielsen

Forlag: Forkant
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 285
Dato for udgivelse: 21-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Udgiver: Forlaget Forkant
Illustrator: Anja Nielsen
Redaktion: Anja Sigvard Nielsen
ISBN-13: 9788799610235
Produkt type: Bog
Pseudonym: 1976
Fotograf: Storm Stensgaard
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

277,55 kr

-13%

Vejl. pris: 319,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En bog om Fremtidens Børneperspektiver
Forældre og fagpersoner oplever for tiden et opgør med sidste århundredes autoritære børneopdragelse. Al nyere forskning, og den øgede forståelse for børn, peger på det vi kan kalde Anerkendende Metode! 
Forandring tager tid. Gamle floskler hænger fast og skaber usikkerhed, for hvad er ‘skæld-ud’ og hvordan virker det på barnet? Hvordan lærer jeg mit barn at respektere andre, uden at true og straffe? Hvordan får jeg barnet til at gøre det jeg vil have? Hvad med pligter? Og hvad skal jeg gøre, når mit barn får et fortvivlelsesanfald? Må jeg sige ‘nej’, når jeg er anerkendende?    
Anerkendende Metode fører naturligt til sunde børn med et højt selvværd. Børn som kan mærke sig selv, og sige fra overfor de mange informationer, som et globalt teknologisamfund byder os. Børn der mødes anerkendende holder af at lære nyt, er gode til at koncentrere sig og planlægge. De er i stand til at sige nej tak til aktiviteter som bliver for meget, sige nej til at være medløber i klassen, og ja til at være en god kammerat og elev. Det er børn, som er dygtige til at sætte sig i andres sted, og samtidig gode til at passe på sig selv. De formår bedre at holde stressen nede, og klare de mange tests, krav og udviklingsopgaver, som et hurtigt ekspanderende samfund indeholder. De kan tænke nyt, og udfordre de strukturer som ikke fungerer. Det er kort sagt - Børn i balance.
Denne bog giver en grundig indføring i Anerkendende Metode. Bogen er fyldt med eksempler, og ideer til en anerkendende hverdag.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anerkendt barn: fremtidens børneperspektiver

Anerkendt barn: fremtidens børneperspektiver