Nedsat pris! Angels of Atlantis Oracle Cards sæt: bog og kort
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Angels of Atlantis Oracle Cards sæt: bog og kort (Flere Sprog)

Forlag: Sphinx
Sprog: Flere sprog
Dato for udgivelse: 14-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Stewart Pearce, Richard Crookes
ISBN-13: 9788777594236
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

44 orakelkort på engelsk med dansk guidebog.
Opdag de 44 aspekter hos de tolv ærkeengle fra Atlantis med disse forbløffende orakelkort. Med aspekter, der strækker sig fra inspiration, ligevægt, nåde og velsignelse til medfølelse, ekstase, romantik og hengivelse, vil orakelkortene hurtigt besvare ethvert af dine spørgsmål om helse, rigdom, karriere og forhold. Desuden vil de hjælpe dig med at udvikle dine egne evner som orakel, mens deres lys skinner på dit livs vej.
Brug orakelkortene til at lade ærkeenglene bringe velvære ind i dit liv, på samme måde som de gjorde med atlantiderne. Du skal blot trække ét kort for at få vejledning for dagen, tre kort for at opnå forståelse af et specifikt spørgsmål, eller tolv kort, når du ønsker at se på resultatet af et projekt og en tidsperiode. Vær forvisset om, at ærkeenglene selv vil sørge for, at du altid vælger de kort, du har brug for til at lære og vokse.
Inspireret af de 12 ærkeengle fra Atlantis, repræsenterer disse kort, kærlige, kloge guider som giver kraftfulde råd og healing. Hvert kort præsenterer en universel hjerte kvalitet, som søgende kan bruge til at navigere rundt i livets forandringer, velsignelser og modgange. Hvert billede henviser til en harmonisk, fortryllet eliksir af velvære som englene har udøst over landet. Pakket i en smuk æske med et hæfte (både på dansk og engelsk) med yderligere forklaringer og instruktioner, er disse smukke inspirationskort og tekster perfekte for alle som søger efter en dybere forbindelse til det gamle rige Atlantis og dens visdom.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Angels of Atlantis Oracle Cards sæt: bog og kort

Angels of Atlantis Oracle Cards sæt: bog og kort