Nedsat pris! Angrebet på pariserhjulet
Kategorier / sektioner:

Angrebet på pariserhjulet (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Michael Owino

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743008194
Udgave: 1. (16-04-2019)
Oplag: 1. (17-04-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 296
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
165,20 kr
75,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Feriebyen Brighton i Sydengland hærges i året 1979 af en række røverier mod turister, begået af drengebander.
En aften går det helt galt, og byens hovedattraktion. pariserhjulet, bliver udsat for en strømafbrydelse, som er så omfattende, at hele molen og den lille forlystelsespark, hvor pariserhjulet står, bliver henlagt i mørke. Strømafbrydelsen får katastrofale konsekvenser og koster flere af gæsterne livet.
Efter et par dages eftersøgning kommer den gamle politimester Vince og hans folk på sporet af Janokovic og hans bande. I stedet for at forsøge at skjule sig i Brighton beslutter banden at tage deres store pengerov og flygte til London.
I London møder de en gruppe unge gademusikanter, som de slår sig sammen med. Derefter tager historien en meget uventet drejning.
I vinteren 2018 bliver der begået en række attentater i München og København. Først antager politiet, at der er tale om terrorhandlinger, men efterhånden fører sporene endnu en gang i retning af den tyske mejerigigant Kräsen. Allerede i bind 1 fik læseren kendskab til, at Kräsen slæber på en tung arv fra det gamle Nazityskland .
Om Tom Halvorsen, som vi forlod, da han var indespærret i en bunker på Gustav Kräsens gamle familiegård, overlever, om det danske team af topefterforskere kommer løsningen på gåden om Kräsen og de enorme mængder af stjålne malerier og juveler nærmere, og om Gustav Kräsen, den sky CEO, er indblandet i noget kriminelt eller ej, bliver du nødt til selv at læse om.
"Angrebet på pariserhjulet" er en historisk thriller i hæsblæsende tempo, der giver skæve bud på uopklarede mysterier fra virkelighedens verden. Læs og gæt selv med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Angrebet på pariserhjulet

Angrebet på pariserhjulet