Nedsat pris! Anoreksiens fangarme
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Anoreksiens fangarme (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Akademisk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Tema, oplysning, debat
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 23-10-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
Medforfattere: Louise Mathiesen og Birgit Petersson
ISBN-13: 9788750036319
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Louise Mathiesen - Birgit Petersson
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De påstår at jeg er syg. Jeg er ikke syg, jeg er bare på slankekur. Jeg mangler kun at tabe mig tre et halvt kilo - Jeg vil være tynd og let som ingenting.
Louise er 17 år og skriver dagbog om en hverdag med anoreksi, om at være indlagt og om at forsøge at skabe et ganske almindeligt liv uden for hospitalet og anoreksiens fangarme. I et levende sprog og en personlig form får vi gennem dagbogen et særligt kig ind i Louises verden af tvang og angst, håb og drømme.
Psykiater Birgit Petersson kommenterer Louises historie i bogens anden del og giver også en generel introduktion til sygdommens årsager, symptomer og behandlingsmuligheder. Samtidig sættes der spørgsmålstegn ved den behandling det etablerede behandlingssystem, som Louise oplever, i dag tilbyder patienter med anoreksi.
Anoreksiens fangarme er en letlæselig indføring i den spiseforstyrredes tankeverden, kommenteret og perspektiveret af en ekspert på området. Derved bliver bogen relevant læsning for såvel pårørende som patienter der søger information om anoreksi, og for pædagoger, læger, sygeplejersker samt andre fagfolk og studerende der møder og beskæftiger sig med anoreksi eller anoreksipatienter i deres daglige virke.

Anmeldelser (0)