Nedsat pris! Ansættelsesret: praktisk arbejdsret
Kategorier / sektioner:

Ansættelsesret: praktisk arbejdsret (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Dorte Wier

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741275192
Udgave: 1. (13-08-2019)
Oplag: 1. (13-08-2019)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 360
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ansættelsesret er skrevet med henblik på at være et effektivt hjælpemiddel for den, der søger svar på en konkret ansættelsesretlig problemstilling. Bogen tilstræber på akademiniveau at give den studerende viden og forståelse inden for det ansættelsesretlige område om personalejuridisk praksis og central anvendt teori og metode. Det vil sige, at man lærer at forstå retsgrundlaget for et ansættelsesforhold og forstå praksis på det arbejdsretlige område samt udviklingen inden for dette område.

Formålet med bogen er, at den studerende opnår kompetence til at medvirke ved forebyggelse og løsning af arbejdsretlige problemstillinger mellem virksomhed og medarbejdere.

Målgruppen er såvel ikke-jurister som jurister, der ikke tidligere har specialiseret sig inden for personaleretten. Denne lærebog er tilpasset den mundtlige eksamen ved akademiuddannelsen, hvor den studerende afleverer et case-oplæg, der skitseres et virkelighedsnært scenarie eller en problemstilling i form af en konkret, personlig jobrelateret udfordring.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ansættelsesret: praktisk arbejdsret

Ansættelsesret: praktisk arbejdsret