Anti-age: træk 10 år fra din alder - optimér din skønhed med naturlige eller kosmetiske midler Forstør
Kategorier / sektioner:

Anti-age: træk 10 år fra din alder - optimér din skønhed med naturlige eller kosmetiske midler (Bog, Hardback)

Af: Marie Louise von Sperling

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Dato for udgivelse: 19-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
ISBN-13: 9788740010275
Produkt type: Bog
Fotograf: Henrik Adamsen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hardback
100,00 kr

100,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anti-age handler om at passe bedst muligt på dig selv, din hud og din krop. I dag betragtes rynker ikke som det eneste tegn på aldring. Manglende spændstighed og glød, pigment forstyrrelser og inflammationer står også på listen over aldersrelaterede hudproblemer. Men alt dette og mere til kan du gøre noget ved!
Bogen giver dig en anti-age-plan, der gør dig yngre, sundere og smukkere. Hvert kapitel folder hemmeligheden ud bag anti-age-planen ogplejer din krop og optimere din alder enten udenpå eller indeni. Når du følger anti-age-planen nedsætter du din aldring og bliver minimum 7 år yngre. Spørgsmålet er ikke, om du vil se yngre og bedre ud, føle dig friskere og give din hud styrke og glød, men hvor hurtigt du vil opnå det! Med Anti-age får du den nyeste videnskabelige viden om: hudpleje og rynkebehandling, der virker og giver din hud ungdommeligglød,  kosmetiske behandlinger i form af peeling, laser, mesoterapi, botox og fillere, hvad du skal spise for at bevare eller få en smuk, slank krop ogspændstig hud,  hvilken træning, der er den optimale for dig og giver dig en drømme krop,  kosmetisk plastikkirurgi - fordele og ulemper,  hvordan du forebygger alderdomsfælder og få en sund krop og smuk hudhele livet.  
Udover at Anti-age giver dig den nyeste viden og brugbare værktøjer tilat fjerne generende alderstegn og passe bedst muligt på dig selv og din krop, så får du også række interviews med landets bedste plastikkirurger, der fortæller om deres syn på æstetik.

Forfatter:

Marie Louise von Sperling er uddannet læge i 2007 fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet indenfor det plastikkirurgiske speciale siden 2009 og er i gang med at blive speciallæge i faget. Imens Marie Louise læste til læge var hun været personlig træner og kostvejleder,men til daglig driver hun AESTHETICA, som er en lægeklinik for rynke- og ansigtsbehandling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anti-age: træk 10 år fra din alder - optimér din skønhed med naturlige eller kosmetiske midler

Anti-age: træk 10 år fra din alder - optimér din skønhed med naturlige eller kosmetiske midler